ELÄMÄNI ROHKEIN PÄÄTÖS

Kädet hikoilee kun kirjoitan tätä postausta. En oikein itsekään tiedä mikä minua jännittää? Onko se ihmisten reaktio vai se, etten ole kertonut tästä asiasta kuin perheelleni. Olen ihminen joka ei tykkää puhua asioista mitään ennen kuin ne ovat sataprosenttisen varmoja. En siedä pettymyksiä tai varsinkaan sitä, että olen puhunut jostakin asiasta mikä ei toteudukaan ja joudun tilanteeseen, jossa minun pitää alkaa selittelemään miksi näin kävi. Nyt kuitenkin kaikki asiat ovat varmoja ja voin hyvin mielin kirjoittaa tästä asiasta pelkäämättä, että mikään menisi enää pieleen.

Musta tuli edellispäivänä yrittäjä! Monet varmasti miettivät nyt, että olen täysin hullu ja ehkä mä vähän olenkin. Lopetin siis päivätyöni, joka oli minulle varmaa tulonlähdettä, mutta ongelma oli, että se työ ei antanut minulle mitään. Voin suoraan sanoa, että jokaisena päivänä kun menin töihin minua rehellisesti sanottuna vitutti. Miksi siis tuhlaisin energiaani siihen, että olen jokaisena työpäivänä aamusta alkaen ahdistunut ja odotan vain iltaa jolloin pääsisin kotiin. Tällaisissa tapauksissa raha ei missään tapauksessa tee onnelliseksi, jos henkisesti ei voi hyvin.

Olen jo useamman vuoden haaveillut yrittäjyydestä ja siitä, että saan tehdä töitä itselleni. Haave on koko ajan muuttunut suuremmaksi ja tänä keväänä päätin ottaa härkää sarvista ja päätin, että kesään mennessä minusta tulee yrittäjä. Perjantaina sain ilmoituksen, että asiat ovat varmistuneet ja voin alkaa yrittäjäksi. Mitä mä sitten alan tekemään? Pääpaino yritykselläni tulee olemaan valokuvauksessa, mutta alan myös myöhemmin tuottamaan erilaisia lyhyitä mainosvideoita sekä auttamaan etenkin pieniä yrityksiä somen kanssa. Syksystä ei todellakaan ole tulossa helppo, mutta ainakin saan tehdä sitä mitä rakastan ja mikä tuntuu minusta hyvältä. Tämä tietysti tarkoittaa myös sitä, että pystyn jatkossa myös paremmin keskittämään aikaani blogiin ja omien videoiden tekemiseen!

Joten nyt jos tiedät jonkun kuka mahdollisesti tarvitsisi uusia kuvia itsestään tai yrityksestään, niin muhun saa enemmän kuin mielellään ottaa yhteyttä!

PS. Ottakaa mun yrityksen somet haltuun!

Instagram: @eetuvaltterimedia
Facebook: Eetu Valtteri Media
Kotisivut: www.eetujarvi.com

Löytyykö mun lukijoista muita yrittäjiä? Kuulisin mielelläni teidänkin tarinoita yrittämisestä!

-Eetu J

3 thoughts on “ELÄMÄNI ROHKEIN PÄÄTÖS

  1. Ihan mahtavaa, onnea uudelle yrittäjälle!! 🙂

    Mä tunnistin niin itseni tuosta, ettei uskalla puhua mitään ennen kuin kaikki on 100% varmaa.. Se on kai jonkinlainen luonteenpiirre (tai tunnelukon tapainen) sekin. Tiedän myös niin hyvin sen tunteen, kun palkkatyöstä ei vaan saa oikein mitään irti, muuta kuin säännöllisen palkkatulon. Sun arki ja elämänlaatu paranee aivan varmasti tän päätöksen myötä, tuohan se tietynlaista lisästressiä, mutta mielekäs arki antaa myös paljon paremmin voimavaroja käsitellä sitä. Aivan varmasti oli oikea päätös ja oot kyllä oikealla alalla!

  2. Ihan mahtavaa! Onnea uudelle yrittäjälle. Itse jätin hyväpalkkaisen esimiestehtävän suuressa firmassa, ja ryhdyin luomuviljelijäksi… Just nyt – kun pääosa tuloista on kuihtunut kuivuuden ja kasvitaudin myötä- tuntuu, että miten helvetin sekaisin on ihminen ollut. En tiedä, joudunko hakemaan nyt jotain muuta työtä. En todellakaan haluaisi, sillä tämä, jos joku on sitä ominta itseäni, ei se siisti sisätyö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *