KEVÄÄN TRENDIT

Moikka!

Ajattelin tässä postauksessa hieman kertoa mun mielipiteitä tän kevään/kesän trendeistä. Toiset näistä onkin näkynyt jo todella vahvasti katukuvassa, kun taas toiset on vasta ottamassa liekkiä alleen.

Nike Air Force 1

Niken klassiset Air Forcet on selvästi tulossa ryminällä takaisin. Nike julkaisi jokin aika sitten yhteistyömalliston streetwearbrändi Vlonen kanssa, joka oli todella suuri menestys New Yorkissa ja Lontoossa. Nike onkin jo paljastanut, että tänä vuonna on tulossa yhteistyötä Air Force mallista ainakin Off-whiten kanssa, jota itse henkilökohtaisesti ainakin odotan todella innolla. Toivon myös, että kyseinen kenkä tulisi hieman laajemmille markkinoille.  Adidaksen Yeezy kengät ovat olleet kovassa haipissa viimeiset kaksi vuotta ja ehkä vähän toivonkin että Nike ottaisi nyt tämän paikan itselleen ja alkaisi julkaisemaan erilaisia collaboita eri streetbrändien kanssa.

vlone-nike-air-force-1-official-look-01-1200x800

Kuva: Highsnobiety

Patchit

Patcheja (“kangasmerkit”) on näkynyt eriyisesti tänä keväänä eri muotiviikkojen vierailla vaatteissaan. Guccillta on esimerkiksi näkynyt erittäin näyttäviä patchattyjä farkkuja, farkkutakkeja ja kenkiä joista varmasti useat “pikamuotiketjut” ovatkin ottaneet omiin mallistoihinsa vaikutteita. Suomessa itse en ole patcheja juurikaan nähnyt lukuunottamatta muutamia farkkuja tai farkkutakkeja.

DiaryArticleDouble_s63-agenda-denim-10_001_Default

Kuva: Gucci

Customointi

Tänä vuonna jokaisella on lupa “leikkiä” vaatesuunnittelijaa ja koristella vaatteensa itsensä näköisiksi. Tähänkin trendiin varmasti suurena vaikuttajana on ollut VLONE x Air Force 1 customit, joista mm. ASAP Nast esitteli kuvia Instagramissaan. Kenkiä ilmeisesti ei vielä kuitenkaan ole saapunut myyntiin asti, vaan kyseinen pari kuului ASAP Barin pojalle Maselle. Itsekin innostuin tätä trendiä kokeilemaan ja päätinkin uhrata vanhat Air Forceni tätä projektia varten. Lopputulos ei välttämättä ole parhain, mutta kengät herättävät ainakin huomiota.

VLONE-x-Nike-Air-Force-1-Custom-1

Kuva: KICKSONFIRE

Värit

Ihmisillä on vihdoin alkanut näkyä värejä asuissaan ja kokomustatyyli saa pikkuhiljaa luvan väistyä edestä. Viime syksynä oranssi väri kirjaimellisesti räjähti ja sitä alkoikin olla kaikkialla. Itsekin ehdein tähän trendiin hurahtaa ja kaapista löytyykin muutama oranssi huppari. Uskon kuitenkin, että kevään edetessä oranssi alkaa hieman hiipua ja punainen ja keltainen tulevat olemaan tämän kesän päävärejä.

P1020081

Tracksuit

Tracksuit eli “verkkapuku” tulee olemaan tämän kevään must hankinta! Muotiviikkojen kuvia katsellessa silmiini on osunut tämä trendi useammilla ihmisillä ja nyt se näkyy kauppojen tarjonnassa. Etenkin naisten osastot ovat pullollaan erivärisiä verkkahousuja, miehillä tämä trendi on vielä ollut aika kiven alla, mutta uskon että kevättä kohden tämä alkaa näkymään myös miesten osastoilla. Itse hankin oman Niken tracksuittini Lontoon reissultani, enkä Suomen olosuhteista johtuen ole juurikaan sitä vielä päässyt esittelemään.

img-5

Kuva: The Stunning Look

Mikä on sun tämän hetken lempitrendi?

– Eetu J

0 thoughts on “KEVÄÄN TRENDIT

  1. Tracksuithan on ollut trendinä jo 1980 vuoden olympialaisista Itä-Euroopassa. Tuleeko Helsingin punavihervasemmisto perässä?

  2. 1. Forcet on ollut haipissa siitä asti kun ne on julkastu kun meet tai olet käynyt rapakon toisella puolella siellä näät jatkuvasti air forceja ja ne on tehnyt helvetin paljon yhteistyötä minen muun streetwearin brändin kanssa.
    2.customointi myös on näkynyt katukuvassa pitkään ainakin nykissä asuessani siellä kolme vuotta 07-10 jonka jälkeen tehnyt sinne reissuja ja edelleen ne haippas siellä sitä. Ei tarvi kun yytsiä ig:st jenkkiräbäyttäjiä ns pitkän uran miehiä niin on jo pitkään pitänyt customoituu swägää.
    3. Tohon väri hommaan en ota kantaa mutta casual all white all black ei vaan tuu poistuu muodista ja se on aina in. Väri on joo yksittäinen trendi mut en menis sanoo et se on “tulevaa”
    4. Tracksuiteis sama homma ku edellises, suomalaiset tulee niin vitun myöhässä trendeist/todays tops, ei tarvi kun ruotsiin mennä ni näkee tosi paljon enemmän tai eurooppaan ni näkee jo paljon. Eurooppa tulee katukuvassa viikon myöhässä usast ja suomi yhden malliston/puolvuotta vuoden. Ja se vaan on fakta mist on turha väitellä et mist nää trendit lähtee USA/bigeurope.

    1. Totta puhut! Puhuinkin lähinnä Suomen muodista ja mitä täällä tapahtuu. Ton Tracksuit muodinkin on jo voinut muutaman vuoden pystynyt bongailemaan briteistä mutta suomeen se on vasta tulossa ryminällä. Ja väreissä en tarkoittanut täysin, että all black menis pois muodista vaan jengi alkaa rohkaistumaan ja rokkaamaan värejä enemmän. Mut hyviä pointteja! ✌🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *