KEVÄTTÄ RINNASSAOutfit:
Beanie: Asos
Jacket: Monki
Sweatshirt: Weekday
Pants: Asos
Shoes: Nike Air Max 95
Bag: Supreme S/S17

Näitä kuvia ottaessa kuvittelin, että kevät olisi vihdoin täällä eikä huonosta ilmasta tarvitsisi enää murehtia lainkaan. Tänä aamuna kuitenkin ikkunasta kurkatessani sain tuntea joka vuotisen pettymyksen tunteen, kun ulkona satoi taas lunta. Ehkä se kevät sieltä vielä joskus tulee, ainakin toivon niin.

En täysin tiedä tykkäänkö tästä asusta vai en. Epäilen, että se on tämä talvi, mutta olen jälleen alkanut kiertämään kaukaa värikkäitä asuja, mutta toivottavasti kevään tullessa myös tämä asia korjaantuu ennalleen, kun saa vetää farkkutakin niskaan!

Sitten asiasta toiseen. Kuten jotkut varmasti tietävätkin blogini täytti muutama viikko sitten vuoden ja olen luvannut teille pitää arvonnan. Arvonta tulee starttaamaan lähipäivinä Instagramini puolella, kunhan saan arvottavat tuotteet ensin kotiin. Tilasin toisen tuotteista Amerikasta ja minulla oli hieman ongelmia myyjän kanssa, koska myyjä ei meinannut ensin lähettää tuotetta lainkaan minulle vaan keksi aina erilaisia tekosyitä miksi ei muka ehtinyt sitä tehdä. Nyt kuitenkin paketti on tällä hetkellä Hollannissa ja saapuu varmasti pian tänne! Joten jos et seuraa mua vielä Instagramissa, tee se nyt. @etutukkaeetu

-Eetu J

2 thoughts on “KEVÄTTÄ RINNASSA

 1. Hei! Käsittelet muotia kattavasti ja juttusi ovat analysoivia ja mielenkiintosia! Oisitko ehtinyt arvioimaan eri ikäluokkien tän hetken katumuotia? esim . 16-20v, 20-27v, 27-32v… Ite kuulun viimiseen ikäryhmään ja tuntuu vaikeelta löytää vaatteita, jotka eivät keräisiä kummaksuvia katseita mutta ovat kuitenkin muodikkaita… Ja mistä niitä edes saisi 😀

  1. Moikka!

   Siisti kuulla, että tykkäät! Riippuu paljon, että millaista tyyliä itselleen hakee, joten sinänsä vaikea lähteä analysoimaan. Toisten katseista tosin ei kannata välittää.

   Mutta tsekkaa ihmeessä:
   Junkyard, Asos, End, Caliroots. Kaikissa näissä on aika eri tyylisiä ja hintaisia vaatteita eli vähän kaikille kaikkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *