MUUTOKSIA ELÄMÄSSÄ

OUTFIT:
Jacket: Monki
Sweatshirt: Gildan
Trousers: Polar
Shoes: Yeezy 700

Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun olen viimeksi tehnyt asu- ja kuulumispostausta. Toisaalta elämässäni ei ole viimeisen parin kuukauden aikana tapahtunut mitään erikoista, joten ei ole ollut edes mitään mistä kirjoitella. Muita postauksiakaan ei ole hetkeen harmikseni tullut, koska päivät ovat menneet töissä ja olen odotellut eri yhteistyökumppaneiden vastauksia, jotta pääsisin toteuttamaan ideoitani!

Kuten muutama kuukausi sitten tässä postauksessa kerroin, aloitin uudet työt. Joulu- ja tammikuu menivät kierrellessä ympäri Suomea. Olen ennen aina ihaillut reissutyöläisiä ja miettinyt kuinka hienoa työtä se on. Kuitenkin kuukauden reissaamisen jälkeen oivalsin, että päivittäiset +10h työpäivät eivät ole minun juttuni, eikä päivittäinen reissaaminen ole niin ihailtavaa miltä se saattaa näyttää. Oli aika etsiä uusia haasteita ja niitä löytyi nopeammin kun osasin edes haaveilla.

Aloitin viime viikolla työt eräässä lifestyle- ja urheilukaupassa. Pakko jälleen kerran todeta, että asiakaspalvelutyö on sitä “mun juttua”, jota nautin ja osaan tehdä. Mikä parasta, työmatka lyheni muutamasta tunnista kymmeneen minuuttiin.

Tällä hetkellä kärsin lievästä flunssasta, joka ei tunnu helpottavan millään. Kurkku on ollut nyt useamman päivän kipeä eikä yskäkään tunnu vähenevän lainkaan. Jos teiltä löytyy jotain hyviä flunssan nujerruskeinoja, otan ne mielelläni vastaan!

Inkiväärishotit, vitamiinit ja muut konstit on testattu 😀

-Eetu J

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *