PILLIFARKKUJEN PALUU!

OUTFIT
Jacket – Levis
Sweatshirt: Weekday
Jeans: Karve
Shoes: Converse One Star

Oikein mahtavaa sunnuntaita kaikille! Miten just sulla menee? Mulla on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja kieltämättä tällainen kolmen päivän vapaa tuntuu uskomattoman hyvältä ja rentouttavalta. Vapaalla parasta on se, että treenaamaan voi mennä mihin aikaa päivästä tahansa ja aamuisin saa nukkua vähän pidempään. Tosin mä oon niitä harvoja ihmisiä jotka eivät tykkää nukkumisesta :D. Vaikka nukunkin pitkiä yöunia, niin silti ajattelen niin, että nukkuminen on tylsää. Ehkä johtuu siitä, että mun mielestä koko ajan pitää tehdä jotain.

Kuten kuvista saattaa bongata, niin ostin itselleni uudet farkut! Menin yhtenä päivänä ennen töitä etsimään itselleni uusia farkkuja ja tarkoitukseni olikin ostaa huomattavasti löysemmät farkut, mutta myyjä sai minut koittamaan näitä housuja ja voi pojat miten mukavat nää on! Mun muistikuva pillifarkuista oli, että ne ovat ahdistavat ja epämukavat jalassa, mutta nämähän tuntuu aivan lökäreiltä. Pakko myöntää myös se, että painon putoamisen myötä tunnen oloni paljon itsevarmemmaksi tällaisissa housuissa, kun esim. viime syksynä olisin tuntenut. Tämän vuoksi mulla ei käynyt mielessäkään, että ostaisin pillifarkkuja enää koskaan, mutta näin kuitenkin kävi.

Haluan vielä korostaa sitä, että just sä saat tuntea itsesi itsevarmaksi ja hyväksi millaisissa vaatteissa tahansa! Pääasia, että olet itse tyytyväinen.

Mitä muuta arkeeni kuuluu? Töitä ja urheilua. Toisaalta vaikka vapaa-aikaa onkin nyt vähemmän, niin tämä tilanne on silti itseni kannalta ehdottomasti paras tällä hetkellä. Päivissä on tietty rytmi, olen energisempi ja jaksamista löytyy kaikkeen. Mulle ei vaan sovi ns. “oleminen”. Kotona joka päiväinen oleminen tekee musta ihmisen, joka ei jaksa tehdä mitään vaikka aikaa löytyisi loputtomiin. Fakta tottakai on se, että nytkään aika ei riitä kaikkeen, mutta yritän käyttää sen asioihin josta nautin.

Harmillisesti olen joutunut karsimaan aikaani blogin kirjoittamisesta, mutta eiköhän kesän tullessa saada taas kirittyä takaisin tahtiin. Toisaalta mulla ei ole edes ollut mitään ihmeellistä kirjoitettavaa, koska arki on päivästä toiseen hyvin samanlaista. Siksi olisikin kiva kuulla, että kiinnostaako teitä silti tällaiset postaukset? Pitääkö postauksissa aina olla jokin “punainen lanka”?

Urheiluun ja hyvinvointiin liittyen yritän keksiä jotain postaussarjoja. Lisäravinteet part. 2 ainakin on tulossa asap! Voisin myös kirjoitella yleisesti millaisia treenejä teen, kuinka usein ja millaisia tuloksia olen tämän vuoden aikana saanut aikaan!

Tsemppiä tulevaan viikkoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *